Praktisk info og priser

Copyright  ©  All Rights Reserved

Praktisk info


Utleielokalene

Grendestua har en stor og en liten sal med en portier i mellom, slik at man kan dele av lokalet dersom man ikke ønsker å leie begge saler. Som oftest leier man begge salene og kan f.eks. dekke på bord i storsalen og ta kaffe/kake i den lille salen. I tillegg består lokalene av en entré, hall med ett herre- og ett dametoalett samt et godt utstyrt kjøkken. Som selskapslokale er det god plass til 55-60 personer (det finnes dekketøy til 70 personer). Lokalene er malt i nøytrale og lyse farger, og dekorert med malerier av Marianne Skjellerud (lokal kunstner).Utleie og lån av møbler og utstyr

Grendestua låner ikke ut møbler eller annet utstyr til private formål. Dette er vedtatt for å unngå unødvendig slitasje og av logistiske årsaker i forbindelse med booking av arrangementer. 


(Ref.: Vedtatt på årsmøte tirsdag 15. februar 2011.)Nøkkel/tilgang til lokalene

Nøkkel eller kode til nøkkelskap utleveres etter avtale. Dersom det ikke er noe arrangement i forkant av leie, kan det avtales at man får tilgang til lokalene tidligere enn det som står avtalt i leiekontrakten. Dette avtales gjerne muntlig eller per e-post med hver enkelt leietaker.


Vi må imidlertid ta et forbehold om at vi kan få forespørsel om leie ifm minnestund etter en begravelse/bisettelse. Vi ønsker selvfølgelig å kunne imøtekomme dette, da vi synes det er hyggelig at folk i grenda som har hatt et forhold til stedet, skal kunne bruke lokalene til slike tilstelninger. Mange begravelser/ bisettelser skjer på fredager, og vi kan derfor på kort varsel få forespørsel om leie på fredag formiddag/ettermiddag. De som skal leie lokalene i helgen, med lørdag som arrangementsdag, skal vanligvis få tilgang til lokalene på fredag etter kl. 18:00. Dersom det er gjort en avtale om at man skal få tilgang før det som står avtalt i leiekontrakten, tas det derfor forebehold dersom lokalene må leies ut til minnestunder. Vi håper at våre leietakere forstår dette og at begge parter viser fleksibilitet ift. dette.


Alle leietakere får tilsendt en utleiekontrakt i forkant av leie. Leiekontrakten inneholder fastsatt pris, nøkkelansvar og eventuelt erstatningsansvar ved ødeleggelser, samt alle praktiske opplysninger og regler for leie.Kjøkken og utstyr

Kjøkkenet har blant annet to store kjøleskap, hvor det ene er et kombiskap med frysedel nederst. Det er konvensjonell komfyr med keramisk topp og stekeovn. I tillegg finnes 2 kaffetraktere, vannkoker, mikroovn og stavmikser. Dekketøyet er klassisk og hvitt og passer således til de fleste anledninger. Det finnes små tallerkner (til f.eks. forrett), suppetallerkner, middagstallerkner samt ildfaste små former som kan brukes til desserter og småretter. Det er et skjønnsomt utvalg av serveringsfat og boller, enten i hvitt eller gjennomsiktig glass. Alt bestikk er av samme design og inneholder kniver, gafler, spiseskjeer, teskjeer, kakegafler og serveringsbestikk. Av glass finnes både lave og høye rette glass, likør/cognac-glass, akevittglass, rødvinglass og hvitvin/champagne glass. Sistnevnte type står ikke i noen av kjøkkenskapene men på lageret i 2. etasje. Gi beskjed om du trenger slike glass til ditt selskap.


Det finnes ellers det meste av panner og kjeler samt redskaper for å kunne lage den deiligste festmat. I 2016 ble det kjøpte inn gode kjøkkenkniver samt vannkarafler. Når det gjelder farger og design på duker og servietter, viser det seg å være såpass individuelt at dette må medbringes av hver leietaker.


Har du noen spesielle behov så gjør avtale om en befaring på forhånd for å sjekke om dette finnes på kjøkkenet eller må medbringes. Lekre høye salt- og pepperbøsser (type restaurant) kan lånes etter avtale. Det samme gjelder små glassboller som f.eks. kan brukes til saus når du serverer middag.


Alle leietakere må selv sørge for å ta oppvasken. Kjøkkenet har en stor steamer, som IKKE skal brukes som tradisjonell oppvaskmaskin. Maskinen forutsetter at oppvasken er rengjort og skylt før det settes inn. Deretter blir oppvasken steamet med høy temperatur og bruk av kjemikalier for å tilfredsstille høye krav til renhet på slike kjøkkener. Bestikk skal steames 2 ganger. I leiekontrakten får man alle de opplysninger som er nødvendige.Toaletter

Det er et herretoalett og et dametoalett i lokalet.Uteområde

Det er også muligheter for uteaktiviteter dersom dette skulle være ønskelig. Grendestua ligger uforstyrret og idyllisk til, omgitt av åkere, og med en gløtt av utsikt ned til Digerudtjernet. Området er gjerdet inn mot veien og inneholder gressplen, diverse sittegrupper, en aktivitetsplass (for bl.a. ballspill), en urtehage og et lekestativ. Det er muligheter for å bruke de utebordene og stolene som er satt ut.Regler


Støy

Musikken skal skrus av og festen ønskes avrundet kl 02.00.

 


Aldersgrense

For å leie Digerud grendestue må man være 25 år. Dersom man er yngre, må man ha en ansvarlig person som kan være oppført på kontrakten og som forplikter seg til å være tilstede under arrangementet.Vasking

Vask av begge saler, entré, hall, kjøkken og toaletter bestilles på forhånd og koster kr 1.000,-. Dette betales direkte til den som er ansvarlig for rengjøringen og gjøres opp senest på dagen for arrangementet. Leie av lokaler og andre kostnader faktureres etterskuddsvis og betales til foreningen bankkonto. Det kan gjøres avtale om at leietaker selv er ansvarlig for vask etter bruk. Renholdet vil imidlertid bli svært nøye kontrollert, siden det er viktig for neste leietaker at alt er tilfredsstillende gjort rent. Gebyr for kontroll av renhold, opptelling av bestikk og service er for tiden kr 350,- som uansett må betales til den som blir satt til oppgaven.Mangler

Har du oppdaget noe som mangler, gi beskjed slik at dette eventuelt kan rettes på.Veibeskrivelse

 

Grendestua ligger ca 2 km fra Fagerstrand (Nesodden) i retning Drøbak. Adressen er Fagerstrandveien 222, 1455 Nordre Frogn.


Kjører man mot Fagerstrand, er det første hus på venstre hånd etter avkjørselen til Søndre Hallangen.


Kjører man fra Fagerstrand, mot Drøbak, er det huset ved avkjørsel nr 2 etter avkjøringen mot Digerud Brygge.


Fra Drøbak: 11 km (10 min)


Fra Fagerstrand: 2,5 km (3 min)


Fra Blylaget: 11 km (10 min)


Fra Oslo: 40 km (30 min)


Priser 2018

Leie av lokaler og utstyr


Stor og liten sal, inkl. kjøkken fre - søn eller lør - man

kr 3 000

Stor og liten sal, inkl. kjøkken en ukedag

kr 1 800

Liten sal, inkl. kjøkken fre - søn eller lør - man

kr 2 400

Liten sal, inkl. kjøkken en ukedag

kr 1 200

Leie av stereoanlegg

kr 300

Utlevering av nøkkel før leietidspunkt

kr 600 per dag

Andre priser


Vask av hele lokalet inkl. kjøkken og toaletter

kr 1 000

Erstatning knust glass eller dekketøy

kr 50 per stk

Erstatning manglende bestikk

kr 50 per stk

Erstatning ved andre ødeleggelser

Vurderes

Ekstra søppelsekk (en søppelsekk følger med kontrakten)

kr 75 per sekk

Purregebyr ved for sen betaling

kr 100

Booking


Kontakt oss helst via e-post: booking@digerudutleielokale.com  Husk å oppgi navn, adresse og mobilnummer!


Ring eventuelt vår vert/vaktmester John Arne Bjørke som bor i 2. etasje på grendestua på mobil: 908 83 328 mellom kl 16-21.

Hvis du ikke får svar her, ring kasserer/bookingansvarlig Morten Waibel Ernø på mobil: 971 17 179.


Utleiekalender:

Sjekk utleiekalenderen for å se om dagen du ønsker er ledig! Dager markert med rosa er booket, men kontakt oss uansett, så ser vi hva vi kan få til!